Kona Rove ST Black Limited Edition – SLUTSÅLD

Nu har vi fått tag på enstaka Kona Rove ST 2020 svart. Den kan vara ett bra alternativ till dig som tycker att den vanliga Rove ST 2020 Ultraviolet är ingen färg som passar dig.

Komponenterna är exakt likadana jämfört den vanliga Rove ST: Kromolystålram, Sram Rival drivlina i 1×11 (40T på framdrevet, kassett 11-42T), mekaniska skivbromsar TRP Spyre C, 650B hjul med däck WTB Venture 650x47c, massor med fästen på ramen och gaffeln för att kunna montera alla möjliga tillbehör, m.m

Kona Rove ST är en gravelbike anpassad till svenskt klimat och dåliga förhållanden. En stabil, superbekväm men ändå lätt kromolystålram, skivbromsar, en geometri som har rätt balans mellan sport och komfort, utrymme för breda dubbdäck och stänkskärmar, möjlighet att montera rena asfaltdäck om du önskar det, eller även mountainbikedäck. Din fantasi är din enda begränsning. Den här cykeln kommer aldrig att tacka nej till en tur i skogen, till jobbet, eller upp till Kiruna. 2020 modell har bland annat 650b hjul, vilket tillåter montering av grövre däck, samt ger dig mer komfort på dåliga underlag. Ramen har tillräcklig utrymme för att montera vanliga 28 (622mm) hjul om du önskar det. Det finns också fler fästen på ramen och gaffeln för att kunna montera packning på cykeln på ett enklare sätt.

Vi fick tyvärr få cyklar och modellen är redan slutsåld hos Kona. Det handlar om att bestämma sig fort!

Kona Rove ST Black 2020 – Ord.Pris: 17500:-  FMBpris: 16000:-