Orbea OIZ M20 TR 2020 – Ord.Pris: 42000:- FMBpris: 39000:-

Orbea OIZ M20 TR är en cross-country MTB i kolfiber, med 120-120mm slag som ger dig friheten att göra mycket mer än endast cross-country. Geometrin är modern, såsom en del andra heldämpade MTB, med lång överrör, kort kedjestag och flackare gaffel. Cykeln upplevs som rolig, förlåtande, men ändå mycket trampeffektiv. Och det är just trampeffektivitet det handlar om när man cyklar på en OIZ. Den sväljer terräng galant, känns trygg och rejäl, men tillåter dig att cykla mycket fort, oavsett om din runda består av grus, enklare eller utmanande stigar. 

Fox dämparna behövs inte presentera längre, de är en reference inom segmenten. Teleskopstolpe sitter på som standard när du väljer den cykeln, vilket ökar komfort och kontroll på våra oändlig-steniga stigar, upp och ner, upp och ner om och om igen.

Drivpaketet med Sram X01 Eagle bakväxel 12 delad, och GX reglage ger dig en solid och pålitligt kombination när det gäller växlar. 29″ hjul gäller, men det går att 27,5″ på mindre storlekar.

Ramen är i kolfiber, och säljs med livstidsgaranti. Bäst är att komma förbi och provcykla! Det är lätt att bli kär i den här cykeln!

Orbea OIZ M20 TR 2020 – Ord.Pris: 42000:-  FMBpris: 39000.-