Kona Unit X 2022 stl XL – Ord.Pris: 16500:- REApris: 15500:-

Nu säljer vi den sista Kona Unit X 2022 för säsongen, och den har ramstorlek XL. Den passar dig som är över ca 186cm.

Kona Unit X har varit med länge i Konas sortiment, fast uppgraderad varje år för att matcha de senaste utvecklingarna på MTB fronten.

Unit X kommer ett steg närmare den perfekta do it all cykel, 29+ hjul ihop med 1×12 Shimano Deore växelgrupp, för ökad mångsidighet. Utväxlingen är så bredd att du kan klättra de brantaste stigarna utan vidare ansträngning och köra järnet på asfalt utan att behöva byta framklinga. Du har såklart genomgående axlar för ökad styvhet och hållbarhet. Den fina kromolystålramen med Reynolds 520 rör lever vidare från tidigare årsmodeller, såsom enkelheten och den lekfulla geometrin.

Resultatet blir en superrolig stålmountainbike som lämpar sig lika bra på vintriga cykelvägar som på tekniska skogsstigar. Enkel, tålig och fun, inget mer behövs.

Är du efter en allround touringcykel? Unit X lämpar sig utmärkt för ändamålet! Ramen har massor med fästen för att montera all möjliga packningssystem, och ergonomin är speciell anpassad för att cykla långa pass, oavsett underlag.

Kona Unit X 2022 – Ord.Pris: 16500:-  REApris: 15500:-