Orbea OIZ M20 TR 2021 – Ord.Pris: 42000:- FMBpris: 41000:-

Orbea OIZ M20 TR är en cross-country/trail MTB i kolfiber, med 120-120mm slag som ger dig friheten att göra mycket mer än bara cross-country. Geometrin är modern, med lång överrör, kort kedjestag och flackare gaffel. Cykeln upplevs som rolig, förlåtande, men ändå mycket trampeffektiv. Och det är just trampeffektivitet det handlar om när man cyklar på en OIZ. Den sväljer terräng galant, känns trygg och rejäl, men tillåter dig att cykla mycket fort, oavsett om din runda består av grus, enklare eller utmanande stigar.

Fox dämparna behövs inte presentera längre, de är en referens inom branschen. Teleskopstolpe sitter på som standard när du väljer den cykeln, vilket ökar komfort och kontroll på våra oändlig-steniga stigar, upp och ner, upp och ner om och om igen.

Drivpaketet i 1×12 Sram GX Eagle är solid och pålitligt, 29″ hjul, Fox Float 34 Performance gaffel, Fox i-line DPS Performance bakdämpare och mycket annat fint bidrar till det formidabla beteendet på stigarna.

Ramen är i kolfiber, och säljs med livstidsgaranti. Bäst är att komma förbi och provcykla! Det är lätt att bli kär i den här cykeln!

Orbea OIZ M20 TR 2021 – Ord.Pris: 42000:-  FMBpris: 41000.-