Om oss

Fix my Bike öppnades i april 2010 som en respons på den frustration många cyklister känner när det kommer till att behöva fixa sin cykel. Vanligtvis flera dagar eller till och med veckors  kö och  därtill höga priser för att kunna få sin cykel lagad runt om i Stockholm.

Hos Fix my Bike är vi allergiska mot långa köer och överdrivna priser.

Hos oss slipper du köa!  75% av alla cyklar lagas inom 24 timmar, 15% inom  1-2 dygn och  resterande 10% tar lite mer tid då reservdelar behöver beställas. Priserna för cykeldelarna och jobbet är fasta, detaljerade och under Stockholms genomsnittspriser. Varje kund får ett prisförslag innan jobbet ska göras. Om en oförutsägbar extrakostnad tillkommer ringer vi kunden innan vi fortsätter lagningen så du aldrig får dåliga överraskningar när du kommer för att hämta din cykel.

Vi vill också utveckla ett trevligt och prisvärt sortiment för cyklar och tillbehör. Vi jobbar med märken och leverantörer som är kända för sin kvalitet, kundinrikting och passion för cyklar. Vi är stolta att sälja Kona, stort kanadensiskt märke, inriktat framför allt mot hybrider och mountain bikes, och Brompton, världsledande med hopfällbara cyklar.

På vår hemsida hittar du alla cyklar vi har i butiken och en presentation av de främsta märkena vi säljer. Några av cyklarna är beställningsvara. Om en vara inte finns i butiken, ingen panik,  vi får de flesta cykeltillbehören levererade inom 1-2 arbetsdagar och alla cyklar inom en vecka.